Un suc natural care ajuta la reducerea nivelului de radicali liberi din organism

Buna dimineata,

Astazi nu am de gand sa va retin cu o retete prea complexa, care sa necesite mult timp de pregatire, asa cum am facut data trecuta. Astazi, vreau sa vorbim repede despre o reteta a unui suc natural, care face adevarate minuni pentru corpul si organismul nostru.

Sa incepem cu problema! Oxigenul, stim deja, este vital pentru organismul nostru. Fara oxigen nu am reusi sa supravietuim. Ei bine, in organism, acolo unde oxigenul nu reuseste sa reziste, are loc ceea ce se cheama proces de oxidare. Oxidarea, prin definitie, este procesul de transformare a carburantului (nutrientii) in energie. In urma oxidarii partiale a nutrientilor raman reziduuri cunoscute sub numele de radicali liberi!

Radicalii liberi sunt daunatori organismului nostru, de aceea trebuie eliminati. Reteta de astazi ajuta foarte mult in eliminarea radicalilor liberi.

Sucul de castravete si mere verzi: o reteta care curata organismul

Pentru pregatirea acestui suc avem nevoie doar de cateva ingrediente. Asadar, nu ne costa deloc mult, dar ne ofera beneficii de nerefuzat.

Avem nevoie de:

  • 1 mana de frunze de menta
  • 2 mere verzi
  • 1 castravete
  • 1/6 lamaie
  • 2 tije de telina
  • cuburi de gheata

Pentru preparare nu trebuie sa faci nimic mai mult decat sa-ti iei blenderul aproape si sa mixezi toate ingredientele de mai sus. Nu recomand utilizarea storcatorului! Date la storcator, ingredientele isi pierd pulpa. Lucru pe care nu ni-l dorim, caci in pulpa gasim fibrele, vitaminele si toti nutrientii.

Asadar, foloseste blenderul, mixeaza totul bine de tot si serveste imediat! Atata tot!

Daca incercati aceasta reteta, vreau sa va stiu parerea! 🙂 Ne citim si maine, tot aici. Pana atunci, aveti grija de voi si mentineti-va sanatoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *