Site: https://mentine-tesanatos.ro si toate subdomeniile acestuia.

Site-ul este detinut si administrat de
S.C. MENTINE-TE SANATOS S.R.L.- D
CUI: 38662994
Nr. Reg. Com.: J36/6/08.01.2018
Adresa de e-mail: office@mentine-tesanatos.ro

TERMENI

Continut:

 • toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea oricarui dispoztiv electronic;
 • continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR de catre Mentine-teSanatos.ro prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre mentine-tesanatos.ro UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta.
 • date referitoare la mentine-tesanatos.ro sau alte date privilegiate ale site-ului.

Cont: ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITE-ULUI prin care se face accesul la SERVICIU.

Newsletter / Alerta – mijlocul de informare exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS), asupra informatiilor site-ului sau promovarea unor terti parteneri.

CONDITII GENERALE

Siteul mentine-tesanatos.ro cuprinde videoclipuri, texte, poze, baze de date, servicii, logo-uri, orice fel de informații, reclame etc. care constituie “continutul” site-ului. Orice persoana care acceseaza acest site trebuie sa citeasca si sa respecte acesti „Termeni si conditii” prezentati in continuare, inainte de accesarea site-ului. Parcurgerea si utilizarea site-ului mentine-tesanatos.ro reprezinta acceptul dumneavoastra, fara limitari sau rezerve, a prezentilor „Termeni si conditii”. Mentine-tesanatos.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa schimbe, sa corecteze, sa modifice, sa adauge si/sau sa retraga in parte sau in intregime acesti termeni, fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe  Mentine-tesanatos.ro.

1. Descriere site

Mentine-tesanatos.ro este un site web care cuprinde antrenamente fitness pentru membrii intregistrati, abonati ai site-ului. Videoclipurile, textele si pozele ofera informare din domeniul fitness, nutritie, viata sanatoasa. Informatiile prezente pe site sunt de interes general, puse la dispozitia utilizatorilor. Site-ul Mentine-tesanatos.ro ofera antrenamente coordonate de un trainer autorizat, cu o vasta experienta. Mentine-tesanatos.ro nu poate fi facut raspunzator pentru orice dauna provocata utilizatorilor/ cititorilor site-ului prin folosirea informatiilor prezentate. Folosirea oricarei informatii de pe site care presupune schimbarea modului de viata, diete, exercitii fizice etc. se face pe propria raspundere iar Mentine-tesanatos.ro nu poate fi facut raspunzator pentru eventualele efecte negative. Mentine-tesanatos.ro va recomanda sa consultati medicul inainte de actionarea conform oricarei informatii de pe site.

2. Drepturi de autor

Intregul continut al acestui site este proprietatea Mentine-tesanatos.ro si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea in scris a unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepsește conform legilor in vigoare. Continutul site-ului Mentine-tesanatos.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat si / sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica, fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor Mentine-tesanatos.ro.

3. Inregistrarea ca membru

Membrul este reprezentat de orice persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin crearea si utilizarea unui CONT. Crearea unui cont presupune obligatia de a furniza informatii reale si actuale a membrului precum: nume de utilizator, parola si alte informatii solicitate prin formularul de inregistrare. Prin inregistrarea ca membru se transmite acceptul catre Mentine-tesanatos.ro de a folosi datele transmise prin formularul de inregistrare pentru transmiterea de informatii. Cititi aici despre protectia datelor cu caracter personal.

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice S.C. MENTINE-TE SANATOS S.R.L.D are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este:

 • crearea conturilor de abonat,
 • eliberarea documentelor fiscale,
 • operatiuni de marketing si publicitate.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi urmatoarele date pentru inregistrarea pe site:

 • adresa email
 • parola

Refuzul dvs. determină neactivarea contului.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate tertilor decat cu consimtamantul persoanei vizate.

Autorităţile publice cărora li se comunică date în cadrul unei competenţe speciale de anchetă nu vor fi considerate destinatari şi în consecinţă, nu va fi necesar consimţământul persoanei vizate (de ex.: datele personale solicitate de instanţele de judecată, procurori, organe de urmărire penală, dacă sunt necesare desfăşurării unei anchete).

Prin crearea contului de membru si completarea datelor in campurile speciale pentru crearea contului de membru, sunteti de acord cu primirea informarilor din partea site-ului mentine-tesanatos.ro precum si a mesajelor publicitare. In rubrica mentiuni, din formularul de inregistrare, puteti sa solicitati sa NU primiti mesaje din partea S.C. MENTINE-TE SANATOS S.R.L.D.  In mesajele primite prin email aveti optiunea de „Dezabonare” care anula primirea emailurilor publicitare din partea site-ului mentine-tesanatos.ro.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la office@mentine-tesanatos.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în afara tarii sau unor terte persoane.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Ce trebuie sa fac sa devin membru?

Ca sa devii membru trebuie sa-ti creezi un cont. Contul se creaza prin inregistrare cu email si parola.

Cum comand un antrenament?

Alege tipul de antrenament din rubrica „ Antrenamente ” si apasa pe imagine.

Vei fi redirectionat/a pe pagina specifica antrenamentului ales, unde trebuie sa apesi butonul „Adauga in cos”.

La urmatorul pas, antrenamentul se afla deja in cosul de cumparaturi.

 • Daca ai un cod de reducere, il poti adauga in campul special „Cod cupon” si apoi apasa butonul „Aplica cupon”. Dupa aplicarea cuponului, pretul va fi actualizat si poti merge la „Continua Plata”.
 • Daca nu ai un cod de reducere, mergi direct la „Continua Plata”.

In pagina de finalizare a comenzii vei putea introduce datele specifice contului tau si iti vei crea numele de utilizator si parola cu care te vei putea conecta ulterior in contul tau. Daca ai deja un cont, te rugam sa te autentifici si apoi a plasezi comanda.

Citeste termenii si conditiile, iar apoi apasa butonul „Plaseaza comanda”.

Odata apasat butonul „Plaseaza comanda”, vei fi redirectionat/a pe pagina procesatorului nostru de plati, PayU, unde poti efectua plata securizata, cu orice card Visa sau MasterCard.

Introdu datele de plata cerute si alege „Platesc in siguranta”.

Imediat comanda ajunge la noi, unde va fi procesata si contul tau de utilizator va fi activat. Din acest moment te poti bucura de toate avantajele antrenamentelor noastre.

4. Legaturi externe

Accesarea oricarui alt site prin intermediul mentine-tesanatos.ro presupune respectarea regulilor si termenilor respectivului site accesat. Mentine-tesanatos.ro nu poate fi facut raspunzator pentru eventualele neplaceri cauzate de orice site accesat prin intermediul mentine-tesanatos.ro.

5. Limitarea obligatiilor

Mentine-tesanatos.ro nu garanteaza functionarea neintrerupta si fara erori a site-ului.

 

6. Modalitati de plata

Plata se realizeaza cu ajutorul unui card bancar, Visa sau MasterCard. Plata este una securizata, garantata de procesatorul nostru de plati PayU.

Plata se realizeaza prin Transfer Bancar Direct utilizand datele firmei S.C MENTINE-TE SANATOS S.R.L D

S.C. MENTINE-TE SANATOS SRL-D
C.U.I. 38662994
J36/6/08.01.2018
IBAN – RO09 INGB 0000 9999 0763 3485
Banca: ING Bank

Plata se realizeaza prin ramburs Numerar la Livrare. Serviciul de ramburs este oferit de S.C NEMO PROD COM IMPEX S.R.L.