Retetea de Weekend: Legume cu pesto si pui

Buna dimineata,

Astazi vreau sa va propun o reteta plina de gust, pe care am descoperit-o la cei de la Tasty. Daca va place sa experimentati in bucatarie, sunt convins ca si voi sunteti abonate la ei. Eu, de multe ori, de acolo imi iau inspiratia. Gasiti retete de toate felurile- vegetariene, low-card, pentru dieta s.a.m.d.

Reteta de astazi am incercat-o si eu si este ideala pentru un pranz satios, plin de gust, care sunt convins ca va va placea. Nu vreau sa lungesc vorba degeaba, asa ca haideti sa descoperim pas cu pas reteta de legume cu pesto si pui.

O reteta sanatoasa, plina de gust. Afla-i secretele!

Pentru reteta de legume cu pesto si pui nu ai nevoie de foarte multe ingrediente. Asa ca este ideala nu doar atunci cand esti in graba, ci si atunci cand trebuie sa te incadrezi intr-un anumit buget. Este o reteta care se potriveste de minune unei mese de pranz.

Ingredientele de care ai nevoie

  • 2 linguri de ulei de masline
  • 2 pulpite de pui, fara os si piele
  • putina sare
  • piper
  • 400 g fasole verde
  • 2 cani de rosii cheryy
  • doua linguri de pesto

Cum preparam puiul cu legume si pesto. Reteta pas cu pas

Se ia o tigaie mare, in care se incalzeste uleiul de masline si se adauga pulpitele de pui. Se asezoneaza puiul cu sare si piper, iar cand este complet gatita carnita se ia din tigaie.

Separat, pe un tocator de bucatarie, pulpele de pui se taie stripsuri si, deocamdata, se lasa de-o parte.

In aceeasi tigaie in care am pregatit puiul, fara a o spala, pentru ca vrem sa pastram aromele, punem fasolea verde si o gatim pana devine usor moale. Nu o gatim prea mult, pentru ca vrem sa-i pastram prospetimea crispy. Intre timp, cat se prepara fasolea, taiem repede in jumatati si rosiile cherry.

Odata ce am terminat de taiat, luam rosioarele, impreuna cu carnea si le adaugam in tigaie alaturi de fasole. Acum este momentul sa adaugam si cele 2 linguri de pesto. Amestecam bine de tot, pana cand incorporam uniform pasta de pesto.

Si gata! Masa de pranz este gata! Se serveste fie imediat, fie se imparte in 4 portii, pe care le pastram pe frigider. Astfel, ne-am preparat masa de pranz la birou pentru mai multe zile. Pofta buna!

Sper ca reteta de astazi sa fie pe placut vostru. Va doresc un weekend minunat!

*sursa poze: tasty.co

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *