Reteta de Weekend: Simplu si Rapid- Sandvisul cu Ou

Buna dimineata,

Si La Multi Ani celor care poarta numele de Andreea! ­čÖé

Din cauza unor situatii neprevazute, obisnuitul articol de vineri, apare astazi. Sper ca nu v-am pierdut si chiar daca e weekend, veti fi aici si veti descoperi aceasta reteta. O reteta atat de simpla, ca mai mult iti ia, probabil s-o mananci, decat sa o prepari.

Este vorba despre un sandvis cu ou; o reteta ideala pentru masa de dimineata.

Sandvis cu ou si avocado- un mic-dejun plin de gust

Sa vedem, mai intai, ce ingrediente ne sunt necesare pentru pregatirea acestui mic-dejun. Ca sa vezi, dupa ce ca se pregateste super rapid, acest mic-dejun nu este nici foarte costisitor. Pentru preparare avem nevoie de doar 4 ingrediente:

  • 4 oua
  • 4 briose englezesti din grau integral
  • 1 avocado de marime medie, pe care il taiem in 8 felii
  • 4 felii de branza cheddar

Cum pregatim sandvisul pentru micul-dejun

Inainte de toate, preincalzim cuptorul la 177 de grade Celsius. Luam o tava de briose, pe care o pulverizam cu putin ulei. Spargem cate un ou in cate o cupa pentru briose. Dupa care, dam tava cu oua la cuptor pentru circa 15 – 20 de minute.

In timp ce ouale se racesc, taiem briosele englezesti in doua si fie le dam la toster, daca avem, fie le prajim putin intr-o tigaie non-stick.

Dupa ce am facut astea, e timpul sa asamblam sandvisul. Luam o jumatate de briosa englezeasca, pe care punem 1 ou, 2 felii de avocado si 1 felie de branza cheddar. Pe deasupra punem cealalta jumatate de briosa englezeasca si servim.

Uneori, cand vreau un plus de culoare, dar si de gust, eu adaug acestui sandvis si asa delicior cateva frunze de baby spanac si 2 felii de rosii proaspete.

Un astfel de sandvis ne asigura un mic-dejun de 369 de calorii si este foarte sanatos! Pofta buna!

Weekend minunat va doresc!

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *