Reteta de Weekend: Pui delicios in stil Buffalo

Pentru weekendul acesta v-am pregatit o reteta care e atat de delicioasa, ca parca nici nu-ti vine sa crezi cat este de sanatoasa! Insa, dupa cum stiti, niciodata nu va recomand ceva nesanatos. Si nici de data asta nu ma abat de la regula.

Reteta de Weekend de saptamana asta asigura o portie bogata de proteine si abia astept sa va surprinda cu cat de putini carbohidrati are!

Sa nu mai lungim vorba si sa descoperim impreuna reteta pentru puiul Buffalo style. Este o reteta extrem de simpla si rapida, care are la baza numai 3 ingrediente.

Reteta de Weekend: Ingrediente

Pentru prepararea acestui sandvis bogat in proteine avem nevoie de :

  • 3 x piept de pui
  • 1/2 cana de iaurt grecesc fara grasime
  • 1/3 cana de sos Sriracha

Tineti cont ca aceste ingrediente ajung pentru pregatirea a 4 portii. Asa ca, daca tot e weekend, chemati-va prietenii in vizita si mancati ceva sanatos si delicios.

Sa trecem la pregatirea retetei.

Reteta de Weekend: Mod de preparare

Pentru prepararea pieptului de pui puteti apela la doua moduri de gatire- fie la cuptor, fie prin fierbere. Personal, prefer varianta la cuptor. Mi se pare ca in felul asta, puiul capata ceva mai multa savoare. Va recomand sa nu tineti puiul mai mult de 30-35 de minute la cuptor, altfel este posibil sa fie prea uscat pentru aceasta reteta.

Odata ce puiul este pregatit, cu ajutorul a doua furculite maruntiti-l si dati-l la frigider pentru racire.

Atunci cand puiul este racit, pe deasupra acestuia punem iaurtul grecesc fara grasime si sosul Sriracha. Amestecam totul bine de tot si suntem gata sa servim masa

Puteti servii acest pui oricum va place- alaturi de o salata, sub forma unui sandvis, la care mai adaugam niste baby spanac proaspat s.a.m.d.

Reteta de Weekend: Informatii Nutritionale

  • Calorii 151
  • Grasimi 2 g
  • Carbohidrati 1 g
  • Proteine 32 g

Pofta buna si weekend linistit va doresc! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *