Reteta de Weekend: Pui cu fasole verde si rosii cherry

Continuam sa apreciem preparatele rapide si gustoase, cu aceasta reteta sanatoasa si bogata in proteine. Reteta pe care vi-o propun vine in 4 portii. Asadar, este ideala pentru o cina in familie de Duminica.

Reteta de Weekend: Ingrediente

  • 750 g de pulpe de pui dezosate si fara piele
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 120 ml de supa de pui
  • 2 linguri de otet balsamic
  • 150 g de fasole verde ( pastai)
  • 350 g de rosii cherry, taiate in jumatati
  • sare & piper dupa gust, fara a face exces

Reteta de Weekend: Mod de preparare

Avem nevoie de o cratita mare. In aceasta prajim foarte putin pulpele de pui si pe-o parte si pe cealalta, in uleiul de masline. Asta presupune aproximativ 3-4 minute, pana ce pulpele prind nuanta aceea maronie, frumoasa. Apoi adaugam supa de pui si otetul balsamic. Acoperim cu un capac si reducem flacara, lasand sa fiarba totul timp de 10 minute.

Dupa ce cele 10 minute de fierbere au trecut, adaugam fasolea pastai si rosiile cherry. Acoperim cratita din nou si mentinem gatirea pentru inca 3-4 minute sau pana cand pastaile devin fragede si pulpele de pui sunt gatite cum trebuie. La final, condimentam cu sare si piper. Pofta buna!

Reteta de Weekend: Informatii nutritionale / porti

  • Calorii 291
  • Grasimi 11 g
  • Grasimi saturate 2 g
  • Monosaturate 3 g
  • Carbohidrati 13 g
  • Fibre 4 g
  • Proteine 36 g

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *