NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice S.C. MENTINE-TE SANATOS S.R.L.D are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este:

  • crearea conturilor de abonat,
  • eliberarea documentelor fiscale,
  • operatiuni de marketing si publicitate.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi urmatoarele date pentru inregistrarea pe site:

  • adresa email
  • parola

Refuzul dvs. determină neactivarea contului.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate tertilor decat cu consimtamantul persoanei vizate.

Autorităţile publice cărora li se comunică date în cadrul unei competenţe speciale de anchetă nu vor fi considerate destinatari şi în consecinţă, nu va fi necesar consimţământul persoanei vizate (de ex.: datele personale solicitate de instanţele de judecată, procurori, organe de urmărire penală, dacă sunt necesare desfăşurării unei anchete).

Prin crearea contului de membru si completarea datelor in campurile speciale pentru crearea contului de membru, sunteti de acord cu primirea informarilor din partea site-ului mentine-tesanatos.ro precum si a mesajelor publicitare. In rubrica mentiuni, din formularul de inregistrare, puteti sa solicitati sa NU primiti mesaje din partea S.C. MENTINE-TE SANATOS S.R.L.D.  In mesajele primite prin email aveti optiunea de „Dezabonare” care anula primirea emailurilor publicitare din partea site-ului mentine-tesanatos.ro.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la office@mentine-tesanatos.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în afara tarii sau unor terte persoane.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.