Site-ul este detinut si administrat de
S.C. MENTINE-TE SANATOS S.R.L.- D
CUI: 38662994
Nr. Reg. Com.: J36/6/08.01.2018
Adresa de e-mail: office@mentine-tesanatos.ro

TERMENI

Continut:
 • toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea oricarui dispoztiv electronic.
 • continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR de catre Mentine-teSanatos.ro prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre mentine-tesanatos.ro UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta.
 • date referitoare la mentine-tesanatos.ro , sau alte date privilegiate ale site-ului.
Cont: ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.
Newsletter / Alerta – mijlocul de informare exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS), asupra informatiilor site-ului sau promovarea unor terti parteneri.

CONDITII GENERALE

Siteul mentine-tesanatos.ro cuprinde videoclipuri, texte, poze, baze de date, servicii, logo-uri, orice fel de informații, reclame etc. care constituie “continutul” site-ului. Orice persoana care acceseaza acest site trebui sa citeasca si sa respecte acesti Termeni si Conditii prezentati in continuare, inainte de accesarea site-ului. Parcurgerea si utilizarea site-ului mentine-tesantos.ro reprezinta acceptul dumneavoastra, fara limitari sau rezerve a prezentilor termeni si conditii. Mentine-tesantos.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa schimbe, corecteze, modifice, adauge si/sau retrage in parte sau in intregime acesti termeni, fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe mentine-tesanatos.ro .

1. Descriere site

Mentine-tesanatos.ro este un site web care cuprinde antrenamente aerobice pentru membrii intregistrati, abonati ai site-ului. Videoclipurile, textele si pozele ofera informare din domeniul fitness, nutritie, viata sanatoasa. Informatiile prezente pe site sunt de interes general, puse la dispozitia utilizatorilor in urma platii unui abonament. Mentine-tesanatos.ro este un site web care cuprinde antrenamente de fitness pentru membrii care achizitioneaza pachetele de antrenament. Site-ul mentine-tesanatos.ro ofera antrenamente coordonate de un trainer autorizat, cu o vasta experienta. Site-ul metine-tesanatos.ro face tot posibilul sa ofere doar informatii corecte, rolul acestora fiind de vanzare si informare,  de aceea mentine-tesanatos.ro nu poate fi facut raspunzator pentru orice dauna provocate utilizatorilor / cititorilor site-ului prin folosirea informatiilor prezentate. Urmarea oricarei informatii de pe site care presupune schimbarea modului de viata, diete, exercitii fizice etc. se face pe propria raspundere iar mentine-tesanatos.ro nu poate fi facut raspunzator pentru efectele negative. Mentine-tesanatos.ro va recomanda sa consultati medicul inainte de urmarea oricarei informatii de pe site.

2. Drepturi de autor

Intregul continut al acestui site este proprietatea mentine-tesanatos.ro si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepsește conform legilor in vigoare. Continutul site-ului mentine-tesanatos.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor mentine-tesanatos.ro .

3. Inregistrarea ca membru

Membrul este reprezentat de orice persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin crearea si utilizarea unui CONT. Crearea unui cont presupune obligatia de a furniza informatii reale si actuale a membrului precum: nume de utilizator, parola si alte informatii solicitate prin formularul de inregistrare. Prin inregistrarea ca membru se transmite acceptul catre mentine-tesanatos.ro de a folosi datele transmise prin formularul de inregistrare pentru transmiterea de informatii.

4. Legaturi externe

Accesarea oricarui alt site prin intermediul mentine-tesanatos.ro presupune respectarea regulilor si termenilor respectivului site accesat. Mentine-tesanatos.ro nu poate fi facut raspunzator pentru eventualele neplaceri cauzate de orice site accesat prin intermediul mentine-tesanatos.ro .

5. Limitarea obligatiilor

Mentine-tesanatos.ro nu garanteaza functionarea neintreruptă si fara erori a site-ului.
MENTINE-TE SANATOS
Site: mentine-tesanatos.ro si toate subdomeniile acestuia.
S.C. MENTINE-TE SANATOS S.R.L.- D
CUI: 38662994
Nr. Reg. Com.: J36/6/08.01.2018
Adresa de e-mail: office@mentine-tesanatos.ro

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice S.C. MENTINE-TE SANATOS S.R.L.- D are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Siguranta Datelor Personale

Potrivit prevederilor Regulamentului General privind Protectia Datelor ‘GDPR’ (UE) 2016/679 emis de Parlamentul European si Consiliul European in 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, S.C. MENTINE-TE SANATOS S.R.L.- D, o societate romaneasca cu raspundere limitata, cu sediul social in Str. A III-A, Nr. 71, Bl. 71, SC. C, Ap. 18, Sulina, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J36/6/08.01.2018, codul de inregistrare 38662994, telefon 0747600555, adresa de e-mail office@mentine-tesanatos.ro, in calitate de procesator de date personale, este obligata sa gestioneze in conditii de siguranta si confidentialitate si numai in scopurile specificate datele dvs. personale furnizate pe mentine-tesanatos.ro.

Mentinerea datelor dvs personale in siguranta este o prioritate pentru noi. Vom aplica toate masurile standard de securitate ale industriei pentru a asigura o protectie adecvata a datelor dvs personale, inclusiv: utilizarea unui Secure Socket Layer („SSL”) pentru a cripta datele personale pe care ni le trimiteti in timpul procesului de comanda; prin solicitarea de a stabili o parola pentru accesarea contului personal site; nu pastram detaliile cardului dvs de credit sau de debit; si monitorizam regulat serverele si sistemele IT pentru a preveni posibile vulnerabilitati si atacuri. Din pacate, în ciuda acestui fapt, transmiterea de informatii prin internet nu este complet sigura. Nu putem garanta securitatea datelor personale transmise catre sau prin site-ul nostru si orice astfel de transmisie se face pe proprie raspundere. Va rugam sa aveti in vedere ca daca dezvaluiti în mod voluntar informatii personale online intr-un mediu neprotejat (cum ar fi un forum de mesaje, lista de cumparaturi, telefon sau chat), atunci aceste informatii pot fi colectate si utilizate de catre terte parti in afara controlului nostru sau al dvs. La cerere, smilingshoes.com va oferi acces la procedurile detaliate despre masurile tehnice utilizate pentru a preveni persoanele neautorizate sa acceseze si sa modifice datele personale trimise de utilizator in format electronic. PayU si PayPal, în calitate de procesatori de plata, colecteaza direct pe propriile site-uri securizate date cu caracter personal necesare pentru efectuarea platilor.

Conform Regulamentului General privind Protectia Datelor ‘GDPR’ (UE) 2016/679 emis de Parlamentul European si Consiliul European in 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, aveti dreptul de a accesa si de a interveni asupra datelor personale, de a nu fi supus unei decizii individuale precum si dreptul de a va adresa unei instante judecatoresti. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs personale si de a solicita stergerea acestor date. Pentru a putea exercita aceste drepturi, va rugam sa ne transmiteti o cerere scrisa, datata si semnata, la Serviciul Clienti al S.C. MENTINE-TE SANATOS S.R.L.- D, cu sediul in Str. A III-A, Nr. 71, Bl. 71, SC. C, Ap. 18, Sulina, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J36/6/08.01.2018, codul de inregistrare 38662994, telefon 0747600555, adresa de e-mail office@mentine-tesanatos.ro. S.C. MENTINE-TE SANATOS S.R.L.- D nu incurajeaza spam-ul, nu vinde, nu ofera sau comercializeaza datele personale obtinute pe mentine-tesanatos.ro.

Consimtamant expres 

Prin accesarea si utilizarea smilingshoes.com sunteti de acord sa colectam si sa prelucram datele dvs. personale in masura/ modul descris mai sus si in scopurile mentionate si acordati consimtamantul expres de mai jos pentru smilingshoes.com ca proprietate a S.C. MENTINE-TE SANATOS S.R.L.- D: „In baza art. 5, par. 1 din Legea cu privire la datele personale, imi dau acordul expres, neechivoc, specific si informat cu privire la prelucrarea datelor mele personale (specificate în formularul de inregistrare si/sau la achizitionarea de produse si servicii) de S.C. MENTINE-TE SANATOS S.R.L.- D, o societate romaneasca cu raspundere limitata, cu sediul social in Str. A III-A, Nr. 71, Bl. 71, SC. C, Ap. 18, Sulina, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J36/6/08.01.2018, codul de înregistrare 38662994, telefon 0747600555, adresa de e-mail office@mentine-tesanatos.ro, pentru toate scopurile legate de functionarea site-ului www.mentine-tesanatos.ro, inclusiv, executarea contractului, gestionarea si utilizarea conturilor utilizatorului si promovarea serviciilor. Sunt constient de dreptul meu de a accesa datele mele personale furnizat in mod voluntar de S.C. MENTINE-TE SANATOS S.R.L.- D si de toate celelalte drepturi ale mele ca persoana vizata in conformitate cu art. 13 si urmatoarele din Legea privind datele cu caracter personal. Mai mult, imi dau acordul expres, neechivoc, specific si informat in ceea ce priveste transferul datelor mele personale (specificate in formularul de inregistrare si/sau la achizitionarea de produse si servicii) de S.C. MENTINE-TE SANATOS S.R.L.- D catre procesatorii de date cu caracter din UE. Sunt constient de faptul ca refuzul de a furniza datele mele personale poate impiedica functionarea optima a site-ului www.mentine-tesanatos.ro. Sunt de acord sa primesc informari comerciale sau materiale promotionale prin e-mail sau posta in legatura cu produsele/serviciile oferite de S.C. MENTINE-TE SANATOS S.R.L.- D, inclusiv newslettere. Sunt informat ca, daca nu mai doresc sa primesc e-mailuri de la S.C. MENTINE-TE SANATOS S.R.L.- D, ma pot dezabona facand click pe link-ul de dezabonare din partea de jos a e-mailului trimis catre mine”.

Datele cu caracter personal

„Datele cu caracter personal” sunt definite de lege drept „informatii privind circumstantele personale sau materiale ale unei persoane fizice identificate sau identificabile”. Datele personale ale utilizatorului vor fi colectate si prelucrate de mentine-tesanatos.com in conformitate cu Regulamentul General privind Protectia Datelor ‘GDPR’ (UE) 2016/679 emis de Parlamentul European si Consiliul European in 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE. Datele personale ale utilizatorului vor fi colectate si prelucrate de smilingshoes.com in conformitate cu legile romane in vigoare si in principal in conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (Legea privind datele cu caracter personal), Ordinul Ombudsmanului roman nr. 52/2002 privind aprobarea cerintelor minime pentru securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal („Ordinul 52/2002”) si a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in domeniul comunicatiilor electronice („Legea 506/2004”).

Drepturile Utilizatorilor

Principalele drepturi ale utilizatorilor asupra cu datelor personale sunt urmatoarele:
– dreptul de a fi informat cu privire la scopul prelucrarii datelor cu caracter personal;
– dreptul de a obtine gratuit de la smilingshoes.com, o data pe an, confirmarea faptului ca datele personale care il privesc sunt sau nu prelucrate de mentine-tesantos.com, in acest scop utilizatorul va trimite catre smilingshoes.com o cerere scrisa, semnata si datata;
– dreptul de a obtine gratuit de la mentine-tesantos.com pe baza unei cereri scrise, semnata si datata: (a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma cu legea, in special a datelor incomplete sau incorecte; sau (b) anonimizarea datelor a caror prelucrare nu este conforma cu legea; si (c) notificarea tertilor catre care au fost transmise datele cu caracter personal care fac obiectul operatiunilor mentionate la punctele (a) si (b), in cazul in care acest lucru nu este imposibil sau disproportionat in raport cu interesele astfel afectate;
– dreptul de a se opune in orice moment prelucrarii datelor sale personale;
– dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;
– dreptul de a se adresa unei instante judecatoresti in cazul in care drepturile sale legale cu privire la datele sale cu caracter personal nu sunt luate in respectate;
– dreptul de a solicita mentine-tesantos.com incetarea utilizarii datelor sale personale in scopuri statistice si de marketing sau dezvaluirii acestora oricarei terte parti in acest scop.

In orice moment, utilizatorii au dreptul sa acceseze si sa-si modifice datele personale, precum si sa-si retraga consimtamantul pentru prelucrarea datelor personale sau sa se opuna primirii notificarilor  mentionate mai sus, fara sa prezinte vreun motiv, pe proprii considerente. Pentru revocarea/ opozitia in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal inregistrate pe smilingshoes.com utilizatorul trebuie sa trimita o cerere scrisa, semnata si datata, la adresa office@mentine-tesanatos.ro. Pentru revocarea/ opozitia in ceea ce priveste datele personale prelucrate in scopuri de marketing, utilizatorul trebuie sa se dezaboneze facand click pe linkul de dezabonare din partea de jos a fiecarui newsletterului. Dupa revocarea consimtamantului sau expunerea opozitiei, datele personale ale utilizatorului nu vor mai fi utilizate in scopurile mentionate. Utilizatorii isi poate accesa si modifica datele personale pe smilingshoes.com dupa cum urmeaza: in cazul in care utilizatorul are un cont personal pe mentine-tesanatos.ro prin modificarea directa a acestora in contul sau personal, in cazul in care utilizatorul nu are un cont personal prin trimiterea unui email la office@mentine-tesanatos.ro.

Pentru functionarea optima a site-ul si incheierea si executarea contractelor, colaboram cu o serie de parteneri selectati cu atentie si ne rezervam dreptul de a furniza datele personale ale utilizatorilor acestor parteneri exclusiv in urmatoarele circumstante limitate de lege:
– tuturor entitatilor indreptatite sa le primeasca in conformitate cu legile aplicabile (de ex instante judecatoresti, ANAF, inspectori fiscali si antifrauda, etc.);
– tertilor implicati in executarea contractului si livrarea produsului catre utilizator (de ex procesator de plati online PayU, institutii bancare, PayPal, Mailchimp, Google, contabili si operatori ai companiei etc.);
– precum si unor companii specializate subcontractate pentru stocarea datelor, trimiterea de newslettere si alte informari comerciale, realizarea de campanii statistice si de marketing sau societati autorizate sa mentina relatia cu utilizatorul în numele mentine-tesanatos.ro.
Entitatile insarcinate cu prelucrarea datelor cu caracter personal in baza unui contract separat sunt obligate sa respecte principiile confidentialitatii si securitatii datelor cu caracter personal, in special sa nu faca datele disponibile persoanelor neautorizate si sa utilizeze toate masurile de securitate fizica si tehnica corespunzatoare. Mentine-tesanatos.ro va furniza utilizatorului, la cerere, informatii detaliate despre entitatea insarcinata cu prelucrarea datelor sale personale, scopul si data incredintarii datelor sale personale.

Cookies

Pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta de shopping online pe mentine-tesanatos.ro folosim Cookies, fisiere care contin seturi de caractere si care sunt trimise catre computerul utilizatorului atunci cind acesta foloseste site-ul. Informatiile colectate de Cookies ne permit, pe de o parte, customizarea / personalizarea serviciilor si continutului oferit de smilingshoes.com in functie de necesitatile si preferintele individuale ale utilizatorului, si, pe de alta parte, intocmirea de statistici cu privire la utilizarea site-ului. Datorita Cookies, browserul utilizatorului poate fi recunoscut de smilingshoes.com insa Cookies nu ne permit sa identificam utilizatorii.
Toate informatiile colectate si inregistrate de Cookies sunt obtinute prin notificarea si acceptul utilizatorului cu privire la utilizarea de Cookies si ii ofera posibilitatea de a dezactiva si/sau filtra folosirea acestora.

Cele mai multe Cookies folosite de smilingshoes.com sunt sterse din computerul utilizatorului la terminarea sesiunii pe smilingshoes.com (“Session Cookies”). Alte Cookies sunt inregistrate in computerul utilizatorului si ajuta la identificarea acestuia la o noua sesiune pe mentine-tesanatos.ro (“Persistent Cookies”) – o lista completa a Cookies-urilor folosite gasesti la sectiunea Confidentialitate. Orice utilizator are dreptul sa blocheze, sa filtreze, sa stearga sau sa dezactiveze aceste tehnologii prin accesarea popup-ului special de pe mentine-tesanatos.ro. Utilizatorii pot gestiona Cookies-urile in browserul de pe computerul personal. In general, aceste operatiuni nu impiedica utilizarea site-ului, insa poate provoca dificultati în functionarea optima a acestuia.

Avand in vedere faptul ca piata serviciilor de monitorizare este intr-o continua crestere, mentine-tesanatos.ro face toate demersurile necesare pentru a-si informa utilizatorii despre utilizarea serviciilor furnizate de aceste entitati insa utilizatorul este de acord cu furnizarea acestor servicii, in viitor, si prin alte companii. In acelasi timp, mentine-tesanatos.ro informeaza ca utilizatorul poate revoca in orice moment consimtamantul in acest sens, prin modificarea setarilor browserului sau web, in conformitate cu procedurile de mai jos.

Cookies-urile folosite de mentine-tesanatos.ro nu stocheaza informatii personale ca numele, adresa, detalii de plata; ele inregistreaza doar modalitatile in care este folosit siteul. Mai jos gasesti o lista cu Cookies-urile utilizate de smilingshoes.com precum si modalitatea lor de utilizare:

Essential cookies – aceste cookies permit utilizarea si efectuarea cumparaturilor pe mentine-tesanatos.ro. Fara aceste cookies nu ai putea adauga produse in cos, nu te-ai putea loga in cos, nu ai putea finaliza comanda pe site. Daca nu doresti sa accepti aceste cookies, poti schimba setarile browserului pentru a face acest lucru.

Analytics cookies – aceste cookies permit monitorizarea performantelor tehnice ale site-ului prin folosirea datelor anonimizate (date care nu sunt legate de un utilizator in particular) sau evidentierea modalitatilor de utilizare a site-ului (pe ce linkuri fac click utilizatorii, ce produse sunt vizualizate, ce produse sunt achizitionate, etc).

Payment cookies – aceste cookies sunt folosite de procesatorul nostru de plati online PayU (www.payu.ro) pentru platile cu cardul.

Social cookies – aceste cookies sunt folosite de retelele de socializare (Facebook, Twitter, Google+, YouTube, Instagram, Pinterest, etc) si permit distribuirea continutului de pe smilingshoes.com pe respectivele retele. mentine-tesanatos.ro nu controleaza aceste cookies, deci, pentru mai multe informatii despre cum functioneaza, te rugam sa verifici paginile retelelor de socializare. In plus, folosind aceste cookies, va permitem sa distribuiti continut de pe site-ul nostru. Cookie-urile folosite in acest scop sunt enumerate mai jos, iar prin dezactivarea cookies-urilor sociale nu veti putea distribui continut de pe site-ul nostru: twitter.com – diverse cookie-uri pe acest domeniu; facebook.com – diverse cookie-uri impotriva acestui domeniu; google.com – diverse module cookie impotriva acestui domeniu; pinterest.com – diverse cookie-uri impotriva acestui domeniu; instagram.com – diverse cookie-uri impotriva acestui domeniu.

Email cookies – aceste cookies sunt inregistrate in browserul tau de catre poviderul nostru de emailuri pentru a monitoriza performanta campaniilor de marketing implementate. Aceste cookies nu contin informatii personale si au ca scop sigular prezentarea celor mai importante produse si oferte catre utilizator.

Mentine-tesanatos.ro utilizeaza diferite sisteme de analiza oferite de terti pentru a monitoriza activitatea online a utilizatorilor, cum ar fi Google Analytics, serviciu de analiza web oferit de Google Inc. Google Analytics foloseste cookies, adica fisiere text plasate pe computerul utilizatorului, care permit analizarea modului in care este utilizat site-ul. mentine-tesanatos.ro utilizeaza, de asemenea, fisiere logice standard ale serverului web pentru a numara persoanele care viziteaza site-ul si pentru a-si evalua capacitatile tehnice. Mentine-tesanatos.ro foloseste aceste informatii pentru a face site-ul cit mai usor de utilizat. Prin decizia de a accesa si utiliza mentine-tesanatos.ro, utilizatorul recunoaste activitatile mentionate anterior si este de acord cu acestea. Informatiile despre utilizarea site-ului generate de cookies (inclusiv adresa IP a utilizatorului) sunt transmise catre un server al Google Inc. situat in SUA si stocate in conformitate cu politica de confidentialitate Google (http://www.google.com/intl/pl/privacy/privacy-policy.html). Google utilizeaza aceste informatii pentru a evalua utilizarea site-ului, pentru a crea rapoarte referitoare la activitatea de pe site si pentru a furniza alte servicii legate de utilizarea site-ului si a internetului.

Necesare

Cookie-urile necesare ajuta la a face un site utilizabil prin activarea functiilor de baza, precum navigarea in pagina si accesul la zonele securizate de pe site. Site-ul nu poate functiona corespunzator fara aceste cookie-uri.

 

Denumire Furnizor Scop Expirare Tip
PHPSESSID mentine-tesanatos.ro Cookie pentru mentinerea sesiunii de lucru. sesiune HTTP
gdpr_* [x4] mentine-tesanatos.ro Memoreaza consimtamantului de acceptare a cookie-urilor pe acest site. 1 an HTTP
user mentine-tesanatos.ro Retine informatii pentru a pastra utilizatorul autentificat mai mult timp. 90 zile HTTP
geo mentine-tesanatos.ro Retine tara selectata pentru a afisa produse relevante pentru utilizator. 6 luni HTTP
PHPSESSID mentine-tesanatos.ro Cookie pentru mentinerea sesiunii de lucru. sesiune HTTP
gdpr_* [x4] mentine-tesanatos.ro Memoreaza consimtamantului de acceptare a cookie-urilor pe acest site. 1 an HTTP
user mentine-tesanatos.ro Retine informatii pentru a pastra utilizatorul autentificat mai mult timp. 90 zile HTTP
geo mentine-tesanatos.ro Retine tara selectata pentru a afisa produse relevante pentru utilizator. 6 luni HTTP

 

Scopul colectării datelor este:

 • crearea conturilor de abonat,
 • pentru a valida, trimite si factura comenzile dvs.;
 • operatiuni de marketing si publicitate.
 • pentru a trimite newslettere si/sau oferte promotionale;
 • pentru a finaliza procesul de comanda;
 • pentru a va personaliza experienta de navigare pe site si cumparare online;
 • pentru a anula sau solutiona cereri de orice natura legate de o comanda si/sau contract;
 • pentru a personaliza si imbunatati serviciile oferite si continutul site-ului;
Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi urmatoarele date pentru inregistrarea pe site:
 • nume si prenume
 • pseudonim
 • adresa
 • email
 • numar de telefon
Refuzul dvs. determină neactivarea contului.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate tertilor decat cu consimtamantul persoanei vizate.
Autorităţile publice cărora li se comunică date în cadrul unei competenţe speciale de anchetă nu vor fi considerate destinatari şi în consecinţă, nu va fi necesar consimţământul persoanei vizate (de ex.: datele personale solicitate de instanţele de judecată, procurori, organe de urmărire penală, dacă sunt necesare desfăşurării unei anchete).
Prin crearea contului de membru si completarea datelor in campurile speciale pentru crearea contului de membru, sunteti de acord cu primirea informarilor din partea site-ului mentine-tesanatos.ro precum si a mesajelor publicitare. In rubrica mentiuni, din formularul de inregistrare, puteti sa solicitati sa NU primiti mesaje din partea S.C. MENTINE-TE SANATOS S.R.L.- D .  In mesajele primite prin email aveti optiunea de „Dezabonare” care anula primirea emailurilor publicitare din partea site-ului mentine-tesanatos.ro .
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la office@mentine-tesanatos.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în afara tarii sau unor terte persoane.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Ce trebuie sa fac sa devin membru?

Ca sa devii membru trebuie sa-ti creezi un cont. Contul se creaza prin achizitionarea unui abonament. Vezi aici tipurile de abonamente disponibile! Ne rezervam dreptul de a modifica tipurile de abonament, precum si preturile acestora. De asemenea, ne rezervam dreptul de a introduce sau elimina diverse tipuri de abonament.

Cum comand un pachet de antrenamente?

Alege tipul de antrenament din rubrica „Antrenamente Acasa” si apasa butonul „Comanda acum”.
Vei fi redirectionat/a pe pagina specifica antrenamentului ales, unde trebuie sa apesi butonul „Adauga in cos”.
La urmatorul pas, antrenamentul se afla deja in cosul de cumparaturi.
 • Daca ai un cod de reducere, il poti adauga in campul special „Cod promotional” si apoi apasa butonul „Aplica cupon”. Dupa aplicarea cuponului, pretul va fi actualizat si poti merge la „Finalizare comanda”.
 • Daca nu ai un cod de reducere, mergi direct la „Finalizare comanda”.
In pagina de finalizare a comenzii vei putea introduce datele specifice contului tau si iti vei crea numele de utilizator si parola cu care te vei putea conecta ulterior in contul tau. Daca ai deja un cont, te rugam sa te autentifici si apoi a plasezi comanda.

Citeste termenii si conditiile, iar apoi apasa butonul „Plaseaza comanda”.

Odata apasat butonul „Plaseaza comanda”, vei fi redirectionat/a pe pagina procesatorului nostru de plati, PayU, unde poti efectua plata securizata, cu orice card Visa sau MasterCard.
Introdu datele de plata cerute si alege „Platesc in siguranta”.
Imediat comanda ajunge la noi, unde va fi procesata si contul tau de utilizator va fi activat. Din acest moment te poti bucura de toate avantajele antrenamentelor noastre.

LIVRARE SI RETUR

Fan Courier Express – Bucuresti si provincie, cu posibilitatea de livrare Luni-Vineri. Cost transport: GRATUIT cu toate taxele incluse pentru primul kg.
Posta Romana – Bucuresti si provincie, cu posibilitatea de livrare Luni-Vineri. Cost transport: GRATUIT cu toate taxele incluse pentru primul kg.
Taxa pentru Plata Ramburs (la livrare) este inclusa in pretul final al produsului in momentul in care urmeaza sa finalizati comanda.
Optiunea de deschidere a coletului la livrare este valabila numai pentru Fan Courier Express.

Reclamatii

La primirea coletului, va rugam sa verificati integritatea ambalajului, precum si disponibilitatea certificatului de garantie si a documentelor fiscale. Solicitati curierului sa astepte pana verificati integritatea ambalajului si a continutului. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea si/sau continutul unor colete le puteti face doar in momentul livrarii, pe AWB (formularul de receptie specific companiei de curierat) sau se intocmeste un proces verbal de constatare impreuna cu curierul. In cazuri severe se poate refuza integral primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.
Reprezentantul curierului care efectueaza livrarea NU este autorizat de catre comerciant sa permita cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnarea de livrare, ci doar ulterior semnarii de primire si achitarii eventualei contravalori.
Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.
Conditiile de returnare/schimbare ale produselor sunt:
 1. Renuntarea la produsele cumparate fara invocarea vreunui motiv, conform legii comertului la distanta (O.G. nr. 34 / 2014 cu modificarile ulterioare).
Daca produsul comandat nu este ceea ce v-ati dorit il puteti returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data achizitiei, fara invocarea unui motiv si fara penalitati. Produsele returnate trebuie sa fie in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte, documentele care le-au insotit si cu o copie a Facturii de achizitie. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, pete, socuri etc.
Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de retragere din contract, dar nu inainte de data receptionarii bunurilor.
Costurile serviciilor asociate deja executate la momentul livrarii si sau platii comenzii, respectiv costurile de livrare, ramburs, comisioanele bancare si cele pentru plata on-line vor fi deduse din pretul produsului.
Produsele vor fi returnate numai prin Fan Courier Express, la adresa: str. Vantului, Nr. 4-6, Ap. 72, Etaj 10, Sc. 1 Tel: 0747600555
Acceptam livrarea prin Posta Romana.
Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la office@mentine-tesanatos.ro.

PRETUL PRODUSELOR

Pretul produselor de pe site-ul Mentine-tesanatos.ro nu contin TVA. Costul transportului este inclus in pretul afisat pe site, acesta informatie o veti regasi la finalizarea comenzii. Pretul de achizitie de pe factura este acelasi cu cel de pe site-ul Vanzatorului.

MODALITATE DE PLATA

Plata se va face numerar(ramburs), in momentul receptionarii coletului.
Plata se poate face si online cu Cardul VISA.

PROMOTII, REDUCERI SI CONCURSURI

Periodic, veti beneficia de promotii la anumite produse, de concursuri cu premii, reduceri de preturi. In momentul respectiv, veti fi informati asupra termenilor si conditiilor sau regulamentelor legate de promotii, reduceri si concursuri. Aceste informatii vor fi afisate pe site, intr-o sectiune separata.

COMANDA

Comanda produselor se poate face Online – modalitate rapida si sigura

RECLAMATII SI LITIGII

Orice conflict aparut intre S.C MENTINE-TE SANATOS S.R.L – D si client se va rezolva pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil. Se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor va reveni instantelor de judecata romanesti. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Vanzator fata de orice client este valoarea sumei incasate de Vanzator de la acest client. Odata cu cumpararea si lansarea precomenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.