Piept de Pui cu Legume,Stafide si Pere

piept de pui cu legume stafide si pere

Bunaaa!!!
Va prezint o reteta din piept de pui si legume trase la tigaie cu stafide si o jumatate de pară.

Ingrediente:
-un morcov
-3 rondele de telina
-un ardei gras
-10 rosii cherry
-3 catei usturoi
-un pumn de stafide
-jumatate de para
-150g piept de pui
Cum se prepara:
-punem stafidele in apa si le lasam acolo pana le adaugam in tigaie
-se taie pieptul de pui fasii
-punem putin ulei de masline in tigaie
-punem pieptul de pui la calit
-dupa ce l-am calit il scoatem din tigaie
-adaugam morcovul ,telina si ardeiul gras pe care le taiem fasii si le calim
-dupa ce le am calit 4 minute adaugam rosiile cherry si usturoiul pisat
-amestecam cam 2 minute iar dupa adaugam stafidele si bucatile de para pe care le am taiat cubulete
-le calim inca 3 minute si la sfarsit adaugam sosul de soia (mai lasam inca 30 dupa ce am adaugat sosul)
Sosul este facut din iaurt , putin usturoi si marar.
Nu ramane acum decat sa punem legumele intr-o farfuie si sa adaugam pieptul de pui peste legume.
Pofta buna!

300 de calorii
Mentine-te sanatos!
Daca ti-a placut articolul da-mi un

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *