Pasta de Avocado si Ou Posat

pasta de avocado cu ou posat

Stiu ca mai exista un articol cu pasta de avocado dar va mai prezint o reteta noua,la care adaugam si un ou posat.
ingrediente pasta de avocado cu ulei de masline:
-1/2 avocado copt
– 3 linguri ulei de masline extra virgin (cca 25ml)
-2 catei de usturoi
– 2 lingurite zeama de lamaie

-un ou

– sare si piper dupa gust
Cum se prepara:
Taiem avocado pe jumatate iar dupa ii scoatem samburele. Dupa vom scoate miezul cu o lingura si il vom pune intr un blander sau intr-un bol si il pasam cu furculita. Adaugam uleiul de masline, usturoiul, zeama de lamaie. Amestecam pana avem o pasta. Adaugam apoi condimentam cu sare si piper dupa gust.

Cum facem un ou posat?
1. Pune 1,9 litri apa la fiert.
2. Adauga 80ml otet alb in apa. De ce? Aciditatea otetului va ajuta albusul de ou sa nu se separe.
3. Incalzeste apa pana la punctul de fierbere, dar nu o lasa sa clocoteasca. Trebuie sa aiba doar niste bule mici.
4. Pregateste oul. Apoi, fa o gaura mica la baza oului.
5. Apoi, cu ajutorul unei linguri, lasa oul cu tot cu coaja sa stea 10 secunde in apa. Dupa fix 10 secunde, scoate-l. Urmeaza ultima parte: sparge-l si da-i drumul in apa. Lasa-l sa stea exact 4 minute, fara sa-l atingi. Doar daca se lipeste de fund, este cazul sa-l misti.
6. Scoate oul si pune-l in apa rece cateva secunde, astfel incat sa stopezi coacerea. Inainte de servire, il poti pune in apa calda cateva secunde ca sa-l reincalzesti.

Pofta buna!

320 calorii

Mentine-te sanatos!
Daca ti-a placut articolul da-mi un

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *