Cum Am Inceput?

Mentine-te Sanatos Serea Robert 2017

La varsta de 7 ani am avut primul contact cu sportul. Am practicat artele martiale timp de 5 ani si atunci am descoperit pasiunea mea pentru sport.

Pasiunea pentru fitness a aparut la varsta de 15 ani atunci cand am intrat pentru prima data intr-o sala de fitness.

Informatiile despre fitness erau foarte greu de gasit deoarece nu aveam acces la internet si astfel executam exercitiile doar uitandu-ma la alti colegi din sala.

Neavand rezultate am inceput sa ma documentez din reviste si mediul online accesand putinele informatii din perioada aceea. Am gasit in reviste de culturism diferite antrenamente si diete. Acestea au fost primele mele surse de informatii care m-au ajutat sa imi formez un antrenament si sa am o alimentatie corecta. Am descoperit insa ca multe informatii de pe internet erau gresite si de aceea m-am decis sa ma specializez.

Dupa specializare rezultatele au inceput sa apara mult mai rapid.


Serea Robert 2017 mentine-te sanatos 1
Serea Robert 2017 mentine-te sanatos 2

Specializare

Am urmat scoala de Instructor de Fitness si Tehnician Nutritionist pentru a avea mai multe cunostinte profesionale in acest domeniu.

Avand peste 10 ani de experienta sfatul meu pentru a te mentine sanatos este sa ai o alimentatie sanatoasa, sa faci miscare si sa te odihnesti.


Serea Robert 2016 Mentine-te Sanatos 1