In aceasta seara la cina avem o ciorbita cu piept de pui foarte gustoasa!
ingrediente:
-1 ceapa mare
-1 cartof 100g
-1 telina
-1patrunjel
-1 pastarnac
-1 ardei gras
-1 cutie de rosii taiate
-1/2 legatura patrunjel
-1l de bors
-1 piept de pui ~300g
-sare,piper,leustean
cum se prepare?
-se spala pieptul de pui si se taie in bucati mici ,apoi de pune intr-o oala de 3l in apa cu sare cat sa acopere.Se lasa sa fiarba pana se formeaza spuma. Se inlatura spuma si se pun legumele taiate marunt (fara cartof).
-dupa 20 de minute se verifica daca s-au fiert legumele.Daca legumele sunt fierte adaugam si catoful taiat in cubulete.
-se mai lasa sa fiarba inca 15-20 de minute pana se fierb.
-se pun rosiile tocate marunt si se mai lasa 5 minute
-se pune borsul ,leusteanul si patrunjelul si se mai lasa pana incepe sa fiarba din nou.
Nu este pentru o singura portie deci poti face si o surpriza pentru intreaga familie!
Pofta buna!
Putem manca cu o felie de paine integrala .
o portie: ~170 calorii cu 50 g piept de pui
Mentine-te sanatos!
Daca ti-a placut articolul da-mi un