Ciorbita cu Piept de Pui

ciorbita cu piept de pui

In aceasta seara la cina avem o ciorbita cu piept de pui foarte gustoasa!

ingrediente:

-1 ceapa mare

-1 cartof 100g

-1 telina

-1patrunjel

-1 pastarnac

-1 ardei gras

-1 cutie de rosii taiate

-1/2 legatura patrunjel

-1l de bors

-1 piept de pui ~300g

-sare,piper,leustean

cum se prepare?

-se spala pieptul de pui si se taie in bucati mici ,apoi de pune intr-o oala de 3l in apa cu sare cat sa acopere.Se lasa sa fiarba pana se formeaza spuma. Se inlatura spuma si se pun legumele taiate marunt (fara cartof).

-dupa 20 de minute se verifica daca s-au fiert legumele.Daca legumele sunt fierte adaugam si catoful taiat in cubulete.

-se mai lasa sa fiarba inca 15-20 de minute pana se fierb.

-se pun rosiile tocate marunt si se mai lasa 5 minute

-se pune borsul ,leusteanul si patrunjelul si se mai lasa pana incepe sa fiarba din nou.

Nu este pentru o singura portie deci poti face si o surpriza pentru intreaga familie!

Pofta buna!

Putem manca cu o felie  de  paine integrala .

o portie: ~170 calorii cu 50 g piept de pui

Mentine-te sanatos!
Daca ti-a placut articolul da-mi un

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *