Ciocanele de Pui la Cuptor cu Legume Gratinate si Cuscus

ciocanele de pui la cuptor cu legume gratinate si cuscus

O reteta care nu va dura foarte mult sa o prepari dar foarte gustoasa si satioasa.

ingredinete:

-1 morcov

-1/3 telina

-1 ardei gras verde,rosu sau galben(de care avem)

-jumatate ardei iute daca dorim

-2 ciocanele de pui(putem pune mai multe ciocanele daca dorim sa facem si familiei)

-jumatate de dovlacel

-jumatate de vanata

-2 capatene de usturoi

-30 g cuscus

(daca dorim sa facem mai multa cantitate putem adauga mai multe ingrediente  )

Cum se prepara:

Punem pulpele la cuptor si le condimentam cu sare,piper,boia si curry.

In timp ce pulpele sunt la cuptor ne ocupam de legume :

-dovlacelul si vanta le punem pe gratar

-in 100 de ml de apa fiarta cu sare  adaugam 30 de g de cuscus si il acoperim cu un capac .Il lasam 5 minute se amesteca si se lasa iar 2 minute ,dupa luam acest cuscus si il amestecam peste legume 2 minute.

-tocam cubulete  ardeiul,morocvul ,talina,usturoiul si le tragem la tigaie cu putin unt iar la sfarsit adaugam usturoiul si cuscusul

-dupa ce am terminat tot asezam in farfurie asa cum aveti in imagine.

Va urez pofta buna!

Mentine-te sanatos!
Daca ti-a placut articolul da-mi un

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *